Nations Cup

Banner Nations Cup-R1
Livestream Nightwatch Nations Cup
Ik schrijf me in voor de AirBadminton-Nieuwsbrief

Nightwatch Nations Cup 2021

Badminton Nederland organiseert in samenwerking met Sportworx het eerste internationale AirBadmintonlandentoernooi ter wereld, de Nightwatch Nations Cup. Dit unieke sportevenement vindt plaats op zondag 29 augustus 2021 in het King of the Court stadion op het Jaarbeursplein in Utrecht. Het Nederlands AirBadmintonteam strijdt op deze dag tegen de Nationale teams van België, Duitsland en Frankrijk om de Nightwatch Nations Cup 2021.

Vanaf 10.30 gaan de deuren van het stadion open. De opening van dit spetterende evenement vindt plaats om 11.00 uur. De 1e ronde begint om 11.30 uur en de finales worden vanaf 15.00 uur gespeeld. Wij sluiten af rond 18.00 uur met de prijsuitreiking. 

pwa2107048121

Nieuw format

Het toernooi wordt gespeeld volgens het team relay systeem. Dit betekent dat een team minimaal uit twee mannen en twee vrouwen moet bestaan, tot maximaal vier mannen en vier vrouwen per team. Elke wedstrijd, Tie genaamd, zal bestaan ​​uit vijf matches: een damesdubbel, een herendubbel, een gemengddubbel, twee triples. De winnaar van de wedstrijd is het team dat als eerste 100 punten bereikt.

_PWA6020

Tickets Nightwatch Nations Cup

Een ticket voor de Nightwatch Nations Cup kost slechts 5 euro en daarvoor krijg je ook nog eens twee gratis drankjes! Hoe leuk is dat! Er zijn slechts 500 kaarten beschikbaar voor dit unieke eerste  internationale AirBadmintonlandentoernooi ter wereld, dus wees er snel bij!

AirBadminton Arena

We spelen in het King of the Court stadion dat special voor dit evenement totaal is omgebouwd tot een ware AirBadminton Arena. Deze arena is speciaal ontworpen om tijdens corona een sportevenement te houden en is volledig coronaproof. De spelers zitten in een ’bubbel’ en de bezoekers nemen met hun gezelschap plaats in aparte boxen om te genieten van het AirBadminton.

King of the Court stadion

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief!

IMG_1534