De nieuwe AirShuttle komt eraan

Vorige week maakte de Badminton World Federation (BWF) bekend dat de AirShuttle 2.0 in productie is. Dat is mooi nieuws! De nieuwe AirShuttle is duurzamer en heeft een nieuwe neon kleur gekregen om de zichtbaarheid te verbeteren.

Bij de lancering van AirBadminton waren er wat klachten over de duurzaam- en zichtbaarheid van de AirShuttle. Inmiddels is de AirShuttle 2.0 uitvoerig getest. Ook wij hebben de nieuwe AirShuttle uitvoerig laten testen door spelers en trainers. De reacties zijn positief. De kwaliteit van AirShuttle is aanzienlijk verbeterd.

Binnenkort vertrekt de boot met de eerste dozen nieuwe AirShuttles vanuit Maleisië naar Nederland. We kunnen niet wachten tot ze er zijn!

Kun jij ook niet wachten en wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en leuke acties? Meld je dan onderaan de homepage aan voor de AirBadminton-Nieuwsbrief! Onder de aanmeldingen verloten we een mooi prijspakketje!

Share This Post