Kom met je clubgenoten, team of vrienden en moedig de spelers van Team Nederland aan op hun weg naar Bali!

De kaartverkoop voor de AirBadminton World Beach Games European Qualifier is inmiddels gestart. Klik hieronder op de rode knop om direct jouw kaarten te bestellen voor 9, 10 en/of 11 juni en mis niets van het AirBadminton spektakel!

Team Nederland, bestaande uit Imke van der Aar, Iris van Leijsen, Gayle Mahulette, Chloe Mayer, Wessel van der Aar, Gijs Duijs en Russel Muns, gaan de strijd aan voor met verschillende Europese toppers voor kwalificatie voor de World Beach Games in Bali 2023. De deelnemende landen zullen binnenkort worden gecommuniceerd.

Side events

Voor iedereen hebben we AirBadminton clinics, geven we advies hoe je dit in jouw gemeente kan activeren en geven we demo’s wat je allemaal kan met het Let’s Play Net, het nieuwe buitennet!

Kom je op vrijdag dan kan je zelfs een clinic (16:00 – 18:00 uur) volgen met Milo van de Bankzitters!

Het opgeven voor een clinic kan via jouw badmintonvereniging of basisschool.

Share This Post