Twee Nederlandse titels op individueel toernooi Urban Series Utrecht

Op de tweede dag van de AirBadminton Urban Series 2022 in Utrecht heeft de Nederlandse ploeg twee titels veroverd. Imke van der Aar ging in de sfeervolle AirBadminton Arena op het Jaarbeursplein zelfs met twee prijzen aan de haal.

In het gemengddubbel was de titel voor broer en zus Wessel en Imke van der Aar. In de finale was het Nederlandse duo in drie games met 11-6, 11-3 en 11-8 te sterk voor Jonas Scheller/Annalena Diks (Duitsland). In de Triples bij de vrouwen was de eerste prijs voor het Oranje-trio Gayle Mahulette, Imke van der Aar en Iris van Leijsen. In een spannende eindstrijd waren de vrouwen na vijf games de betere van Alizee Simon, Noémie Lecavelier en Charlotte Ganci uit Frankrijk: 11-8, 8-11, 8-11, 12-10 en 11-4. Bij de mannen was de eerste prijs voor Duitsland.

Maandag wist Nederland al de Nations Cup te winnen door Frankrijk met 4-1 te verslaan.

Bekijk hier alle uitslagen.

Share This Post