Let's Play Net

Overal in Nederland staan tafeltennistafels, glijbanen, schommels of doeltjes voor een partijtje voetbal. Maar een net om te badmintonnen ontbreekt in het straatbeeld. Daar is nu verandering in gekomen. Binnenkort is het mogelijk om in jouw wijk een AirBadmintonnet te hebben. Het Let’s Play Net is special ontwikkeld voor op school, in de wijk, in het park of op het strand. Hoe gaaf is het als er straks op ieder schoolplein of in de wijk gebadmintond kan worden!

Samenwerking

Nijha en Badminton Nederland hebben uit passie voor de sport, en om meer kinderen en volwassenen uit te dagen om buiten te bewegen, dit metalen net ontwikkeld. Wij gaan er samen voor om op zoveel mogelijk plekken in Nederland het Let’s Play Net neer te zetten zodat er overal lekker buiten AirBadminton gespeeld kan worden.

LPN

Maar er is meer

Op het Let’s Play net zitten QR-codes. Met een simpele klik met je mobiel kom je in de wereld van AirBadminton: wat is AirBadminton, hoe speel je het maar ook informatie over events & toernooien en waar je materialen kunt kopen om AirBadminton te spelen. Ook kun je hier de potjes die speelt registreren en andere uitdagen. Word jij de baas van de wijk/het schoolplein?

Leren badmintonnen?

Op dit net vind je ook informatie waar je in de buurt kunt leren badmintonnen. Iedereen die de QR-code scant ziet eenvoudig waar de dichtstbijzijnde badmintonvereniging zit.

Multifunctioneel!

Even geen zin om te badmintonnen? Geen probleem! Het is namelijk ook erg leuk om een potje te volleyballen, voetvolley te spelen of te tennissen.

Ook een Let's Play Net?

Wil je meer weten over het Let’s Play Net? laat hier je e-mailadres achter en ontvang een brochure met meer informatie!

Volg ons op social media
Facebook Icon wit
Instagram icon
Youtube Icon wit