Aanstaande vrijdag barst het AirBadminton spektakel in Werkendam los. Spelers uit 10 verschillende Europese landen gaan de strijd met elkaar aan met als doel kwalificatietickets voor de World Beach Games in Bali.

Het tijdschema voor de dagen ziet er als volgt uit:

Vrijdag 9 juni, van 14.00 uur tot 21.00 uur

Zaterdag 10 juni, van 10.00 uur tot 22.00 uur

Zaterdag 11 juni, van 12.00 tot 17.30 uur

Op vrijdag zal er worden gestart met het team relay event. Het Nederlands team is daarbij ingedeeld in een groep met Denemarken, Bulgarije en België. In de andere groep strijden Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en Griekenland met elkaar voor een plek bij de eerste 2. Op zaterdag vinden de halve finales en finales plaats. Vanaf zaterdagmiddag wordt gestart met het individuele toernooi, waarbij in triples met elkaar wordt gestreden. Naast de eerder genoemde landen zullen bij de mannen ook Tsjechië en Azerbaijan hun opwachting maken.

Op zondag vindt de apotheose plaats met de halve finales en finales van de mannen triple en vrouwen triple.

Het weerbericht ziet er veelbelovend uit, dus meerdere redenen om te komen kijken en genieten van een prachtig weekend vol AirBadminton. Als je het nog niet hebt gedaan, scoor dan hier jouw tickets.

Share This Post