Succesvolle introductie van het Let’s Play Net in Terneuzen

Op basisschool De Twijn in Terneuzen staat vanaf heden ook een Let’s Play Net dat ontwikkeld is door Nijha en Badminton Nederland. Het Let’s Play Net is ontworpen om buiten te (Air)Badmintonnen maar ook om andere buitensporten zoals voetvolley, beachtennis en volleybal toegankelijker te maken voor kinderen van verschillende leeftijden en vaardigheidsniveaus. Een van de belangrijkste voordelen is dat het net overal kan worden geplaatst, zonder dat er specifieke faciliteiten nodig zijn, waardoor de drempel om deel te nemen aan sportieve activiteiten aanzienlijk wordt verlaagd.

Basisschool De Twijn heeft het Let’s Play Net met open armen ontvangen en wordt er enthousiast gebruik van gemaakt. Zowel leerkrachten als leerlingen zijn dolenthousiast over de mogelijkheden die dit net biedt. Naast (Air)Badmintonnen bedenken de leerlingen allerlei creatieve balspellen om zich te vermaken. Dit geeft kinderen de kans om verschillende sporten te ontdekken en hun interesses te verkennen. Het Let’s Play Net is een mooie toevoeging voor plezier, een actieve en gezonde levensstijl op school.

Het Let’s Play Net heeft een blijvende impact op de gemeenschap, waar sportiviteit, spelen en plezier samenkomen op speelplaatsen en schoolpleinen. Het net is niet alleen een symbool van inclusieve sportparticipatie, maar ook een inspiratie voor andere buurten om soortgelijke initiatieven te omarmen en een sportieve gemeenschap te creëren.

Ook een Let’s Play Net bij jou in de buurt/wijk? Kijk voor meer informatie op letsplaynet.nl

Share This Post