Mogelijkheden

AirBadminton biedt nieuwe kansen voor badmintonverenigingen in Nederland! Zo kun je AirBadminton gebruiken om je vereniging te promoten, je huidige leden nieuw en gevarieerd aanbod te geven, nieuwe doelgroepen aan te spreken en meer zichtbaarheid voor jouw vereniging genereren.

AirBadminton voor gemeenten

AirBadminton biedt voor gemeenten en sportserviceorganisaties diverse nieuwe kansen! Door de revolutionaire AirShuttle, eigen spelregels en aangepaste veldafmetingen is AirBadminton uitermate geschikt om outdoor te beoefenen. Dit betekent dat pleintjes, parken en (stads) stranden binnenkort dé locaties zijn waar de AirBadmintonners te vinden zijn. Om de kansen voor gemeentes volledig te benutten, bieden wij de volgende mogelijkheden:

  • Scholing voor buurtsportcoaches
  • Scholenprojecten
  • Structureel verenigingsaanbod
  • Mogelijkheid tot het hosten van eigen evenementen
  • Aanschaf AirBadminton materialen via https://shop.badminton.nl
driehoek16
driehoek08

AirBadminton Clinic

Wil je met jouw vereniging een keer AirBadminton proberen? Dan is een AirBadminton clinic op jouw vereniging een goede mogelijkheid! In overleg wordt de locatie bepaald en de AirBadmintontrainer neemt alle benodigde materialen mee voor een leuke kennismaking met AirBadminton voor zowel kinderen als volwassenen. 

AirBadmintontoernooi

Als verenigingen kun je een AirBadmintontoernooi organiseren. Dit kun je doen op een outdoor locatie zoals in een park, op het (stads)strand of een plein, nodig clubs in de buurt uit voor een groter toernooi. Er zijn ook mogelijkheden om op beachvolleybalvelden een AirBadmintontoernooi te spelen bij een in- of outdoor beachsport accommodatie. Alle materialen zijn te koop via de AirBadmintonshop .

Waar kunnen wij jouw vereniging mee helpen:

  • Ondersteuning in contact met de gemeente of de beheerder van een accommodatie
  • Promotie van het toernooi op airbadminton.nl en Badminton Nederland-mediakanalen in jouw regio
  • Een toernooiformat / draaiboek
driehoek07