In het weekend van 2 en 3 september 2023 biedt Badminton Nederland iedereen de mogelijkheid om AirBadminton te ervaren! In de vorm van een Zwitsers laddersysteem ga je met jouw team gedurende de hele dag de strijd aan met andere teams. Dit evenement wordt georganiseerd naast het NK AirBadminton en zal worden gespeeld op beachsport locatie ‘Copakadijk’ in Werkendam.

Triples
Dé uitdaging van AirBadminton is het spelen van triples. Dat is dan ook wat we gedurende dit weekend gaan spelen. Teams zullen drie tegen drie de strijd aangaan en ervaren hoe het is om deze dynamische spelvorm te spelen.

Voor jeugd én senioren
Spelen, ervaren en lol maken staan voorop! Iedereen mag meedoen, zowel jeugd als senioren. Al naar gelang de hoeveelheid inschrijvingen worden teams verdeeld over één of meerdere poules.

Zaterdag 2 september of zondag 3 september
Kies zelf welke dag jou het beste uitkomt. Op beide dagen wordt de hele dag (10.00 uur – 18.00 uur) gespeeld volgens het Zwitsers laddersysteem. Aan het eind van de dag is er de mogelijkheid om te kijken bij de halve finales en finales van het NK AirBadminton, eventueel onder het genot van een heerlijk diner.

Kosten
Deelname kost 5,- euro per jeugdteam en 7,50 euro per seniorenteam.
Kosten om deel te nemen aan het diner zijn 20,- euro per persoon.

Wil je meedoen?
Schrijf je dan nu als team in via onderstaande button. Een team bestaat uit drie spelers, ongeacht sekse/gender. Wacht niet te lang met inschrijven want vol=vol! Inschrijven kan tot en met zondag 20 augustus.

Wil je wel meer weten?
Voor vragen of meer informatie, neem dan contact op via info@airbadminton.nl.

Share This Post