Events

Evenementenoverzicht

Hieronder vindt je een overzicht van de de verschillende AirBadminton events.

AirBadminton Toernooicircuit

In samenwerking met de Badminton World Federation organiseren we het eerste AirBadminton Toernooicircuit! In dit circuit van drie toernooien gaan 5 AirBadminton-teams de strijd met elkaar aan. Er wordt gespeeld met het Team Relay Systeem. Het AirBadminton-toernooicircuit vindt plaats tijdens een aantal weekenden van de Eredivisie beachvolleybal. Gegeven is in ieder geval dat elk evenement deze zomer toegankelijk wordt voor publiek. De vormgeving daarvan verschilt per speelstad.

driehoek13

Badminton Festivals

Het Badminton Festival is één groot feest, waarbij AirBadminton centraal staat. De drie pijlers van het Festival zijn Fun, Food en natuurlijk AirBadminton! Met badminton games, clinics en een recreantentoernooi is er voor iedereen wat te doen. Het evenement richt zich op huidige én nieuwe badmintonners en vindt vooral plaats op pleinen in steden. Het Badminton Festival kan ook als side event bij een ander festival georganiseerd worden.

driehoek17
driehoek15

Nations Cup

De Nations Cup wordt gespeeld op zand en is een team event waarbij een team van 6 personen in een team relay systeem de strijd aangaat tegen andere teams. Het team relay systeem combineert 5 “matches” van doubles én triples binnen een wedstrijd. De combinatie van het nieuwe wedstrijdformat én zand als ondergrond zorgen gegarandeerd voor spektakel en spannende wedstrijden.

driekhoek12

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief!