Events

Voor de lancering van AirBadminton hadden we een fantastische evenementenkalender samengesteld met badminton festivals, het eerste nationale toernooi circuit en het eerste open NK AirBadminton! Helaas hebben we vanwege de uitbraak van het coronavirus alle grote evenementen tot 1 september moeten annuleren.

We volgen de ontwikkelingen rondom het coronavirus en de richtlijnen. Zodra het op een veilige én verantwoorde manier kan, starten we met het organiseren van een aantal (kleinere) evenementen. In de tussentijd kun je natuurlijk wel heel gemakkelijk thuis, of bij jou in de buurt, binnen de richtlijnen AirBadminton spelen! Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief!

500x500 centrum 1

Evenementenoverzicht

We willen je toch alvast kennis laten maken met de verschillende AirBadminton events om je mee te nemen in wat je later gaat komen!

Badminton Festivals

Het Badminton Festival is één groot feest, waarbij AirBadminton centraal staat. De drie pijlers van het Festival zijn Fun, Food en natuurlijk AirBadminton! Met badminton games, clinics en een recreantentoernooi is er voor iedereen wat te doen. Het evenement richt zich op huidige én nieuwe badmintonners en vindt vooral plaats op pleinen in steden. Het Badminton Festival kan ook als side event bij een ander festival georganiseerd worden.

Afbeelding 450x450

Nationaal toernooicircuit

In samenwerking met de Badminton World Federation bereiden we het eerste nationale toernooicircuit ter wereld voor! De wedstrijden worden gespeeld op zand en er kan worden ingeschreven in de onderdelen mannen dubbel, vrouwen dubbel, mix dubbel en mix trippel (minimaal één vrouw). Na ieder toernooi is er een dag winnaar die er met het prijzengeld vandoor gaat. Door aan meerdere toernooien mee te doen kun je circuitwinnaar worden.

jongen in het zand png
500x500 strand 4

Open NK

Het eerste open NK wordt gespeeld op zand en is een team event waarbij je in een team van 6 personen in een team relay systeem de strijd aangaat tegen andere teams. Het team relay systeem combineert 5 “matches” van doubles én triples binnen een wedstrijd. De combinatie van het nieuwe wedstrijdformat én zand als ondergrond zorgen gegarandeerd voor spektakel en spannende wedstrijden.

Afbeelding 450x450

Hello Expat Club Tour

Om AirBadminton in Nederland op de kaart te zetten trekken we deze zomer met de Hello Expat Club Tour door het land. We gaan langs bij tien uitgelote badmintonverenigingen om daar onder leiding van echte AirBadminton-trainers een gave clinic te geven compleet met velden, aankleding en natuurlijk de AirShuttles.

Hello Expat heeft zich als eventsponsor verbonden aan deze coole zomerse tour. Daarnaast werken we samen met onze partners adidas, MAMS Coffee en Bochane om de Hello Expat Club Tour een onvergetelijke happening te maken.