Op vrijdag 18 maart is onder toeziend oog van Bamito en alle kinderen van de Julianaschool in Bilthoven het eerste Let’s Play Net in Nederland geplaatst. Nadat het net op een mooie plek op het schoolplein was neergezet werd het Let’s Play Net vol enthousiasme in gebruik genomen.

Let’s Play!
Overal in Nederland staan tafeltennistafels, glijbanen, schommels of doeltjes voor een partijtje voetbal. Maar een net om te badmintonnen ontbreekt in het straatbeeld. Daar is nu verandering in gekomen. Binnenkort is het mogelijk om in jouw wijk een AirBadmintonnet te hebben. Het Let’s Play Net is special ontwikkeld voor op school, in de wijk, in het park of op het strand. Hoe gaaf is het als er straks op ieder schoolplein of in de wijk gebadmintond kan worden!

Samenwerking
Nijha en Badminton Nederland hebben uit passie voor de sport en om meer kinderen en volwassen uit te dagen om buiten te bewegen dit metalen net ontwikkeld. Wij gaan er samen voor om op zoveel mogelijk plekken in Nederland het Let’s Play Net neer te zetten zodat er overal lekker buiten AirBadminton gespeeld kan worden.

Maar er is meer
Op het Let’s Play net zitten QR-codes. Met een simpele klik met je mobiel kom je in de wereld van AirBadminton: wat is AirBadminton, hoe speel je het maar ook informatie over events & toernooien  en waar je materialen kunt kopen om AirBadminton te spelen. Ook kun je hier de potjes die speelt registreren en andere uitdagen. Word jij de baas van de wijk/het schoolplein?

Leren badmintonnen?
Op dit net vind je ook informatie waar je in de buurt kunt leren badmintonnen. Iedereen die de QR-code scant ziet eenvoudig waar de dichtstbijzijnde badmintonvereniging zit.

Multifunctioneel!
Even geen zin om te badmintonnen? Geen probleem! Het is namelijk ook erg leuk om een potje te volleyballen, voetvolley te spelen of te tennissen.

Voordelen LET’S PLAY NET:
• Compacte netinstallatie voor het spelen van Airbadminton, voetvolley, pickleball of tennis.
• Stoere uitstraling, past prima in de wijk, bij het sportcourt, op de vereniging of het schoolplein.
• Ideaal voor het kennismaken met netspelen maar ook om elkaar uit te dagen voor een partijtje. Via de QR code op het net kun je je eigen wedstrijdjes registreren.
• Oerdegelijke uitvoering die berekend is op frequent en intensief gebruik in de openbare ruimte.
• Geen specifieke ondergrond eisen; kan op gras, tegels of kunstgras.

Details LET’S PLAY NET
Speelwaarde minder validen Ja
Afmetingen (in cm) 300 x 149
Afmetingen bxh 300 cm x 149 cm

Prijzen LET’S PLAY NET:
€ 1.377,- exclusief BTW, exclusief fundatie, exclusief installatiekosten
€ 1.525,- exclusief BTW, inclusief fundatie, exclusief installatiekosten
€ 1.869,- exclusief BTW, inclusief fundatie, inclusief installatiekosten

Help mee!
Vind jij ook dat er bij jullie in de wijk of het schoolplein zo’n mooi Let’s Play Net moet komen? Stuur dan een e-mail naar info@airbadminton.nl dan helpen wij mee om te kijken naar de mogelijkheden bijvoorbeeld contact te leggen met de gemeente of helpen met het aanvragen van een subsidie.

Wil je een Let’s Play Net bestellen of meer informatie, stuur dan een e-mail naar: info@airbadminton.nl.

Share This Post