Het team van AirBelgië deed afgelopen weekend goede zaken op de tweede speeldag van het NK AirBadminton in Nijmegen. Ondanks het feit dat ze nog steeds onderaan de ranglijst staan, wisten ze het puntenaantal afgelopen weekend te verdrievoudigen!

AirBelgië heeft zijn vizier dan ook gericht op AirAlmere, dat in dit overzicht het te kloppen team lijkt te zijn. Ook de AirToppers hebben niet veel meer nodig om een plaats te stijgen in de ranglijst. Zal er dit weekend een stoelendans in het klassement gaan plaatsvinden?

Dat Nederland toonaangevend is op het gebied van AirBadminton bleek afgelopen maandag en dinsdag maar weer eens in Hamburg tijdens het eerste internationale toernooi van de AirBadminton Urban Series. Onze nationale AirBadmintonselectie ging daar met 2x goud en 1x zilver naar huis. Een deel van deze spelers doet ook komend weekend in Almelo weer mee bij team Papi. Wil jij AirBadminton graag een keertje uitproberen of wil je wel eens zien wat onze spelers allemaal kunnen? Kom dan aanstaande zondag 10 juli naar Sportpark het Zwembad, Sluiskade Noordzijde 126 in Almelo! De wedstrijden starten om 10.30 uur.

Schema 3e ronde zondag 10 juli

Aanvang wedstrijden: 10.30 uur
Waar: Sportpark het Zwembad, Sluiskade Noordzijde 126, Almelo

Share This Post