Tips & Tricks: How to play doubles

Met de AirBadminton Experience ontvang je regelmatig video’s met tips & tricks. Dit om het spelen van AirBadminton nog makkelijker en leuker te maken. Hoe kun je het beste dubbelen? Milo vertelt je er alles over in deze 5e video.

driehoek03
IMG_2148

Nederland verovert eerste Nightwatch Nations Cup

De Nederlandse AirBadmintonners hebben zondag de Nightwatch Nations Cup gewonnen. In het sfeervolle King of the Court stadion op het Jaarbeursplein in Utrecht was Oranje in de finale met 100-81 te sterk voor Frankrijk.

De nationale teams van België, Duitsland en Frankrijk streden gisteren om de Nightwatch Nations Cup 2021. De Nederlandse ploeg bestaande uit Alyssa Tirtosentono, Kelly van Buiten, Diede Odijk, Chloe Mayer, Andy Buijk, Finn Achthoven en Timo van Stoffelen won in de eerste ronde overtuigend met 100-76 van België. De andere wedstrijd tussen Duitsland en Frankrijk werd en ware thriller waarbij de Fransen met 100-99 aan het langste eind trokken.

In de finale was Oranje een maatje te groot voor de Franse ploeg en schreef zo historie door het eerste internationale AirBadminton-landenwedstrijd ter wereld te winnen. Het brons was voor Duitsland.

Volg ons op social
Facebook Icon wit
Instagram icon
Youtube Icon wit