Geslaagde clinic bij BeachClub Huizen

Het was een geslaagde clinic bij BeachClub Huizen. Er werd gesmasht, gezweet en flink wat zand gehapt! En vooral gelachen. Het weer was er dan ook perfect voor. Er scheen een fine avond zon en het was bijna windstil.

De clinic was georganiseerd door badminton vereniging BV Huizen & BeachClub Huizen en voor de meeste deelnemers was het de eerste keer in lange tijd dat ze weer met hun badminton maatjes op de baan stonden. Weliswaar met de blote voeten in het zand dit keer!

De reacties waren positief, al vonden sommigen het best pittig op het zand. Arnoud Wildschut kijkt terug op een geslaagde avond: “AirBadminton vind ik qua interactie en snelheid erg leuk, en ik organiseer graag sport evenementen en clinics op zand, dus dit was een perfecte combinatie!”

Share This Post