AirBadminton bij Eredivisie beachvolleybal

Deze zomer organiseren we in samenwerking met de Badminton Word Federation het eerste AirBadminton-toernooicircuit ter wereld. In dit circuit van drie toernooien gaan 5 AirBadminton-teams de strijd met elkaar aan. Er wordt gespeeld met het Team Relay Systeem.

Het AirBadminton-toernooicircuit vindt plaats tijdens een aantal weekenden van de Eredivisie beachvolleybal. Gegeven is in ieder geval dat elk evenement deze zomer toegankelijk wordt voor publiek. De vormgeving daarvan verschilt per speelstad.

Tot snel op het zand!

Noteer deze data en locaties alvast in jouw agenda:
4 juli:
Bilthoven – Irene Beach wedstrijden van 10.30 – 15.30 uur
Utrecht – Lucasbolwerk 16.30 een demo AirBadminton

18 juli: Breda – Kasteelplein
25 juli: Zaanstad – Poelenburg

Share This Post