O noooooo het AirBadmintonseizoen is tot een einde gekomen, het was weer fantastisch! AirBadminton is tot een nieuw level gestegen, er is zoveel gebeurd en we hebben zoveel voor elkaar gebokst. We kijken met trots en plezier terug! Heb jij ook zo genoten van het AirBadmintonseizoen en kijk je nu al uit naar de lente van 2022? Zo ja, doe dan mee met onze winactie en maak kans op een vette prijs! Hoe je kunt winnen lees je onderaan dit bericht!

Tips n Tricks
We startten het seizoen met een vette promofilm en tip & tricks om iedereen op weg te helpen met de technieken van AirBadminton.

Zappsport de Battle
Voor ZAPPsport De Battle werden jongens en meisjes uitgedaagd om tegen elkaar de AirBadminton-battle te spelen. Dit onder begeleiding van Ron Boszhard en Britt Dekker en onze eigen toppers broer en zus Thomas en Manon Sibbald. De opnames werden gemaakt op voormalig Vliegbasis Soesterberg.

Challenges
Er kwamen heel veel challenges voorbij: de ‘Buren challenge’, de ‘One-Minute challenge’, de ‘Stoep challenge’ en de ‘Zomer challenge’! Kortom tal van uitdagingen die vele van jullie aan zijn gegaan en daar hebben wij flink van genoten! Respect!

AirBadminton bij Eredivisie beachvolleybal
In de zomer organiseerden we in samenwerking met de Badminton Word Federation het eerste AirBadminton-toernooicircuit ter wereld. In dit circuit van drie toernooien gingen 5 AirBadminton-teams de strijd met elkaar aan. Er werd heel wat gedoken en gelachen en gesmasht en zand gehapt. Het was de perfecte start van de zomer!

Beachweek
We waren te vinden in Utrecht op het Lucasbolwerk voor de nationale Beachweek. Hier konden scholieren kennismaken met AirBadminton.

Nightwatch Nations Cup in Utrecht
Als afsluitende knaller van het AirBadmintonseizoen werd het eerste internationale AirBadmintonlandentoernooi ter wereld, de Nightwatch Nations Cup in het King of the Court stadion op het Jaarbeursplein in Utrecht gespeeld. Het Nederlandse AirBadmintonteam ging met de titel naar huis. Ze gingen de strijd aan tegen de nationale teams van België, Duitsland en Frankrijk. Ondanks het niet zo zomerse weer, was de sfeer geweldig! Dit vraagt om een vervolg!

Heb je nu ook al zin in het nieuwe AirBadmintonseizoen en wil je helemaal klaar voor de start zijn als het zo ver is? Help ons aan de 900 volgers op ons AirBadminton Instagram account door je beste buddy’s te taggen en maak kans op een vette adidas sporttas én een koker vol AirShuttles!

Tot in 2022!

Share This Post