In samenwerking met de Badminton World Federation organiseren we, na het succes van vorig jaar, weer het NK AirBadminton-toernooicircuit. In dit circuit van 4 toernooien ga je deze zomer met je team de strijd aan tegen andere AirBadmintonteams via het revolutionaire Team Relay Systeem.

Let’s Play!

Bij ieder toernooi zijn er punten te verdienen voor de eindranglijst. Het winnende team mag zich Nederlands AirBadminton Kampioen 2022 noemen. Het totale prijzengeld is €2.000,- en de hoofdprijs is €1.000,-!

Je schrijft je als team in voor het volledige circuit. Je mag in wisselende samenstelling aan de toernooien deelnemen. De woensdag vóór iedere speeldag vragen we je de spelerslijst in te leveren. Een team bestaat op een wedstrijddag uit minimaal 4 en maximaal 8 spelers, waarbij er altijd minimaal twee mannen en twee vrouwen aanwezig moeten zijn. Er is geen verplicht niveau, maar het advies is om een team van spelers die 4e divisie badmintonbondscompetitie of hoger spelen samen te stellen.

De Kalender

  • Heerenveen 19 juni
  • Nijmegen 3 juli
  • Almelo 10 juli
  • Utrecht 17 juli


Valt er één toernooidag uit in verband met slecht weer, dan wordt deze niet ingehaald (zie regelementen).

Wil jij meedoen?
Ben jij klaar voor deze unieke ervaring? Stel dan een team samen en schrijf je in door op onderstaande button te klikken. Inschrijven kan tot 12 mei. Wacht niet te lang met inschrijven want vol=vol!

Wat kost het?
Het inschrijfgeld is €125,- per team. Je speelt dan 4 toernooidagen en je ontvangt van ons een teamshirt van Adidas om in te spelen!

Vragen?
Voor vragen kun je per mail contact opnemen via info@airbadminton.nl

Share This Post