Kom naar de AirBadminton Urban Series in Utrecht

Met trots presenteren Badminton Nederland en de Badminton World Federation (BWF) de AirBadminton Urban Series Utrecht 2022.

In Utrecht worden er op 12 en 13 september spectaculaire AirBadminton wedstrijden gespeeld zowel individueel als in teamverband. Spelers van Team Nederland nemen het op tegen andere nationale selectie uit o.a. Frankrijk, Duitsland en België. Kom met je club, team of vrienden naar de AirBadminton Urban Series 2022 en beleef het feest samen!

World Beach Games Bali 2023
AirBadminton maakt volgend jaar zijn debuut op de ANOC World Beach Games Bali 2023. Het Association of National Olympic Committees (ANOC) en de Badminton World Federation (BWF) kondigden vandaag aan dat AirBadminton als een van vier nieuwe sporten aan het sportprogramma in 2023 wordt toegevoegd. Het AirBadminton-event op de ANOC World Beach Games Bali 2023 biedt plaats 72 atleten (36 mannen en 36 vrouwen) verdeeld over de volgende vier medaille-evenementen: mannen triples, vrouwen triples, gemengddubbels en het gemengde team event. We hopen natuurlijk dat Team Nederland zich hier ook voor kwalificeert.

AirBadminton Are
We spelen deze speelronde van de AirBadminton Urban Series in het BetCity Arena dat speciaal voor dit evenement totaal is omgebouwd tot een ware AirBadminton Arena.

Programma
Tijdens de Urban Series spelen de beste AirBadmintonspelers van Europa tegen elkaar in een individueel toernooi en een teamtoernooi (Nations Cup). Gedurende beide toernooien worden (mixed) dubbels en tripels gespeeld in verschillende formaties. De wedstrijden beginnen op beiden dagen om 13.00 uur en duren tot 22.00 uur. De halve finales en finales worden gespeeld van 18:30 – 22:00 uur, hiervoor zijn kaarten te koop in onze ticketshop, overdag is er vrije inloop.

Side events
Tijdens de Urban Series zijn er voor jong en oud tal van side events georganiseerd. Zo kun je onder andere naar het Funplein waar er stands met verschillende producten van Badminton Nederland te vinden zijn.

Ticketverkoop
Wil je ook met je collega’s genieten van dit spektakel? Dat kan! Dit jaar is er de mogelijkheid om een hele skybox te reserveren voor maximaal 10 personen. Iedere aangemelde gast krijgt ook nog een gratis drankje! Uiteraard is het ook mogelijk om individuele kaarten te bestellen.

Share This Post