Nieuw AirBadminton logo wit

Sinds jaar en dag wordt badminton gezien als binnensport, maar met de komst van AirBadminton gaat dat in 2020 volledig veranderen. AirBadminton is een nieuwe officiële sport en een coole aanvulling op de traditionele binnensport. Met aangepaste banen, eigen spelregels en natuurlijk een speciale shuttle om de sport mee te beoefenen verovert AirBadminton in 2020 de wereld!

De AirShuttle

Vijf jaar lang is er gewerkt aan de ontwikkeling van de AirShuttle. De AirShuttle is beter geschikt voor buitenspel door een verhoogde weerstand tegen de wind. Je kunt wel gewoon met hetzelfde racket blijven spelen. AirBadminton wordt gespeeld op allerlei ondergronden, bijvoorbeeld op harde, gras- en zandoppervlakken. Daardoor is het te spelen in parken, op straat, in speeltuinen en op het strand. Maar ook gewoon in je eigen achtertuin!

Kortom: Always & Everywhere!

airshuttle
Als eerste op de hoogte

De eerste officiële AirShuttles zijn inmiddels in Nederland gearriveerd! Deze zijn nog niet te koop, maar dat duurt niet lang meer. Binnenkort zijn ze ook voor jou verkrijgbaar via AirBadminton.nl, hèt AirBadminton platform van Nederland. Stay tuned, want er komt nog veel meer.

Wil jij een van de eersten zijn die de AirShuttle in zijn/haar bezit heeft en op de hoogte blijven van deze nieuwe sport?! Schrijf je dan snel in via het formulier. Bestel als eerste de AirShuttle én maak kans op een gratis AirBadmintonset! 

    AirBadminton logo
    AirBadminton partners3.0