Events

We volgen de ontwikkelingen rondom het coronavirus en de richtlijnen. Zodra het op een veilige én verantwoorde manier kan, starten we met het organiseren van een aantal (kleinere) evenementen. In de tussentijd kun je natuurlijk wel heel gemakkelijk thuis, of bij jou in de buurt, binnen de richtlijnen AirBadminton spelen! Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief!

driehoek17

Evenementenoverzicht

We willen je toch alvast kennis laten maken met de verschillende AirBadminton events om je mee te nemen in wat je later gaat komen!

Badminton Festivals

Het Badminton Festival is één groot feest, waarbij AirBadminton centraal staat. De drie pijlers van het Festival zijn Fun, Food en natuurlijk AirBadminton! Met badminton games, clinics en een recreantentoernooi is er voor iedereen wat te doen. Het evenement richt zich op huidige én nieuwe badmintonners en vindt vooral plaats op pleinen in steden. Het Badminton Festival kan ook als side event bij een ander festival georganiseerd worden.

driehoek13

AirBadminton Toernooicircuit

In samenwerking met de Badminton World Federation organiseren we het eerste AirBadminton Toernooicircuit! In dit circuit van drie toernooien gaan 5 AirBadminton-teams de strijd met elkaar aan. Er wordt gespeeld met het Team Relay Systeem. Het AirBadminton-toernooicircuit vindt plaats tijdens een aantal weekenden van de Eredivisie beachvolleybal. Gegeven is in ieder geval dat elk evenement deze zomer toegankelijk wordt voor publiek. De vormgeving daarvan verschilt per speelstad.

Kijk hier voor meer info.

driekhoek12

Open NK

Het eerste open NK wordt gespeeld op zand en is een team event waarbij je in een team van 6 personen in een team relay systeem de strijd aangaat tegen andere teams. Het team relay systeem combineert 5 “matches” van doubles én triples binnen een wedstrijd. De combinatie van het nieuwe wedstrijdformat én zand als ondergrond zorgen gegarandeerd voor spektakel en spannende wedstrijden.

driehoek15