Tips & Tricks: start to play

Met de AirBadminton Experience ontvang video’s met tips & tricks. Dit om het spelen van AirBadminton nog makkelijker en leuker te maken. We beginnen bij het begin: wat heb je nodig en hoe speel je AirBadminton. Milo vertelt je er alles over in de onderstaande video.

driehoek13
driehoek04

Tips & Tricks: how & where to play

In de tweede video vertelt Milo hoe je het beste om kunt gaan met de wind, de zon en de verschillende ondergronden. Veel speelplezier!

Tips & Tricks: AirBadminton basisslagen

In deze derde video vertelt Milo wat de basisslagen zijn en hoe je deze het beste kan uitvoeren. Milo gaat hier nog dieper in op hoe je moet staan en hoe je het racket hiervoor het beste kunt vasthouden. Wanneer je deze basisslagen goed onder de knie hebt, ben jij een echte pro!

driehoek15
500x500 Strijp 1

Tips & Tricks: basics to play a rally

In deze vierde video legt Milo uit hoe je het beste een rally kunt spelen. Hij daagt jou gelijk uit om het geleerde in de praktijk te brengen en samen met je vrienden, familie en kennissen zoveel mogelijk over te slaan. Ga jij deze uitdaging aan?

Tips & Tricks: how to play doubles

Hoe kun je je in duo’s het beste opstellen in zowel de aanval als de verdediging? Milo vertelt je er alles over in deze 5e video.

driehoek14