In het weekend van 2 en 3 september 2023 organiseert Badminton Nederland het NK AirBadminton. Het NK zal worden gespeeld op beachsport locatie ‘Copakadijk’ in Werkendam. Na het toernooicircuit van de afgelopen twee jaar is het NK dit jaar in een nieuw jasje gestoken.

Zaterdag 2 september: NK team relay
Op zaterdag ga je met jouw team de strijd aan tegen andere teams via het revolutionaire Team Relay Systeem. Er zal worden gespeeld volgens een poule-afvalsysteem; wat betekent dat je als team sowieso meerdere wedstrijden zal spelen. De poulewedstrijden worden in de ochtend en middag gespeeld. De halve en hele finales aan het eind van de middag en in de avond.

Deelname kost 50,- euro per team.

Zondag 3 september: NK triples
Op zondag worden mannen en vrouwen triples gespeeld. Ook hier zal worden gespeeld volgens een poule-afvalsysteem. De poulewedstrijden worden in de ochtend en middag gespeeld. De halve en hele finales aan het eind van de middag en avond.

Deelname kost 25,- euro per triple.

Prijzengeld
Per onderdeel (team relay, mannen triple, vrouwen triple) krijgt het winnende team 500,- euro en de
runner-up 250,- euro.

Wil je meedoen?
Schrijf je dan nu in als team via onderstaande button. Voor een Team Relay bestaat een team uit minimaal 4 en maximaal 8 spelers, waarbij er altijd minimaal 2 mannen en 2 vrouwen moeten zijn. Een Triples-team bestaat uit 3 mannen of 3 vrouwen. Wacht niet te lang met inschrijven want vol=vol! Inschrijven kan tot en met zondag 20 augustus.

*Badminton Nederland heeft ten alle tijde het recht om het toernooi te annuleren in het geval er te weinig inschrijvingen zijn.

Wil je wel meer weten?
Voor vragen of meer informatie, neem dan contact op via info@airbadminton.nl.

Share This Post